side

nyheter

Forskjellen mellom hårtrimmer og hårklipper

Ved første øyekast kan debatten om trimmer vs klipper virke irrelevant siden begge enhetene er designet for å klippe menns hår.Men selv om disse enhetene er veldig like, er de veldig forskjellige og designet for veldig spesifikke oppgaver.

En klippemaskin er designet for å klippe lengre hår.Dette vil vanligvis være håret på hodet og kuttet vil ikke være nær huden.Det finnes ulike typer trimmere, men de er alle designet for lett trimming og detaljarbeid.

10292 madeshow(M11) 红 - 黑 - 白.699

Oppsummert, klippere klipper lengre og tykkere hår og trimmere klipper kort og finere hår.En klipper kan klippe hår i forskjellige lengder og trimmere har en tendens til å ha verktøy for finere detaljer. Trimmeren har tynne blader som kan brukes med vedlegg, og klippere bruker absolutt guider og tilbehør for å holde de tykkere bladene borte fra huden din.

Når du besøker en frisør, starter de vanligvis med klippere for å fjerne hoveddelen av håret ditt og få den hårlengden du ønsker.Deretter ville frisøren sannsynligvis byttet til en trimmer for å trimme rundt ørene og halsen og for å lage detaljer. Trimmeren kan gjøre sikrere og kortere kutt som en klipper ikke kan gjøre med selv den korteste guiden montert.

10292 madeshow(M11) 红 - 黑 - 白.698

Bladlengde
Når du ser på trimmerbladene, har de mindre piggete tenner som er designet for å bevege seg lett gjennom
kortere hår.Klipperbladene er større, de er arrangert i par, toppbladet mates med hår av det nederste bladet og klippingen utføres mens det beveger seg.Både klippere og trimmere har typisk blader laget av keramikk eller
rustfritt stål.

Vedlegg
Klipper kommer vanligvis med plast- eller metallbeskyttelse i forskjellige lengder opp til rundt 1,5".De beste klipperne har til og med fester for å trimme ører, nese og skjegg.Trimmere bruker ikke vedlegg fordi lengden på bladet er for kort og de er et mer spesifikt verktøy.


Innleggstid: 13-jul-2022